Täällä Muualla

Sisustusmessujen parhaat palat

4 kommenttia

Jo perinteiset sisustusmessut Coexissa onnistuivat tänä vuonna yllättämään. Tarjolla oli paljon pelkistetympää linjaa kuin aikaisempina vuosina, mikä tarkoitti kiinnostavampia messuja meille. Mitään isoja hankintoja ei tosin tehty nytkään, kunhan ihailtiin ja ihmeteltiin.

P1100465
Jauhesammuttimia design-asussa. Loistoidea, jos se tuttu kirkuvan punainen sammutin ei tunnu istuvan kotisisustukseen, mutta ei silti haluaisi tinkiä turvallisuudestakaan. Aika hintavia tosin olivat. Sama idea sammutuspeitteisiin? Se kun kannattaisi jokaisella roikkua keittiössä helposti käytettävissä, mutta aina ei suojapussin punainen siihen innosta.

Meidän asunnossamme on muuten kaksikin jauhesammutinta talon puolesta. Sammutuspeitteen toin Suomesta mukanani, mutta yllätyin iloisesti, että koti oli varustettu jo yhdellä isommalla ja yhdellä pienellä sammuttimella. Punaisilla.

P1100476
Helmiä kaikissa sateenkaaren väreissä. Tällä osastolla oli paljon materiaaleja joulukoristeiden näpertämiseen tai muuhun askarteluun. Näin jälkikäteen ajatellen, olisi pitänyt haalia täältä paljon enemmän kaikkea pientä kivaa, hinnatkaan kun eivät olleet päätä huimaavat. Noilla helmillä voisi saada perus muovipillihimmelistäkin hienon.

P1100486
Mattokauppiaan osastolla. Matotkin olivat ihan kivoja, tosin mitään tämän kaltaista väri-ilottelua niissä ei näkynyt.

P1100487
Pientä ekstravälkettä juhlaan.

P1100501
Näihin kasviasetelmiin tykästyin kovin. Tuo geometrisyys yhdistettynä mehikasveihin kiehtoi, mutta jätimme nämä silti hyllyyn. Mehikasvit kun tuntuvat olevan ainoita, joita emme saa pysymään hengissä.

P1100506
Totoro-sohva. Meille tämä ei pääsisi olohuonetta komistamaan, mutta kutsuvan pehmeältä se näytti. Toivottavasti keinoturkiksesta valmistettu.

P1100515
Näistä tyynyistä sen sijaan olisin huolinut kotisohvalle vaikka kaikki. Erityisesti nuo alahyllyn söpöläiset.

P1100510
Messuilla on aikaisempinakin vuosina ollut runsaasti keramiikkaa. Tänä vuonna löytyi monta osastoa, joiden selkeä muotokieli vetosi.

P1100512
Nyt kun himmelinrakennuksen alkeet ovat hallussa, voi tämän idean kopioida kotiinkin. Lähimetsästä karahka, pilleistä himmelit ja niiden sisään pienet kasvit. Tai vaikka kävyt.

Loppupäivä meni uudistettua Coexin ostoskeskusta koluten. Siitä on saatu huomattavasti valoisampi ja houkuttelevampi, aikaisempaan luolasokkeloon verrattuna. Yhtä hyvin sinne silti tuntui eksyvän, mutta tarjolla oli enemmän mielenkiintoista nähtävää ja syötävää käytäviä harhaillessa.

4 thoughts on “Sisustusmessujen parhaat palat

  1. Eri kuoseissa olevia sammutuspeitteitä on Suomessa ollut jo jonkin aikaa. Ainakin Marimekkoa löytyy. Yleisillä paikoilla kai tuo sammutin on ihan hyvä olla punainen, mutta himassa ei niin väliä, kun sen luulis löytävän.

    • Ooh, minä en ole noihin erilaisiin sammutuspeitteisiin onnistunut vielä törmäämään. Hienoa. Ja kyllä, julkisissa tiloissa vähän ikävä lähteä hätätilanteessa sitä sammutinta metsästämään, jos on valkoinen ja valkoisella seinällä 🙂 Mutta minusta tosi hyvä jos nätti sammutin tulee kotona pidettyä esillä, eikä varaston perällä piilossa.

  2. Ou nou, täytyy laittaa kalenteriin ensi vuodelle! Oli tänäKIN vuonna kovasti suunnitelmissa, mutta käymättä jäi. Mistähän ne nuo himmelit olivat keksineet? 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s