Korealaiset syövät mielellään pieniä (ja vähän suurempiakin) herkkuja katukojuista. Niistä on helppo ja nopea napata evästä matkaan kiiruhtaessaan bussille tai kun lounas on jäänyt välistä.
Oma lempparini on ingeoppang. Karppileipä, jolla ei ole mitään tekemistä karppien eikä oikein leivänkään kanssa. Kuvailisin sitä itse kalanmuotoiseksi vohveliksi, jonka täytteenä on joko makeaa paputahnaa tai vaniljakastiketta. Hinta hurjat 1,000 wonia (0,70 e) pussillisesta jossa on neljä leipää. Tätä herkkua paistetaan ainakin omalla alueellamme melkein joka kadunkulmassa, yleensä lähellä kouluja, missä asiakkaista ei ole pulaa.
Kesä pitää pärjätä ilman, sillä näitä on tarjolla vain kylmään aikaan. Ja mikäs sen ihanampaa kuin vohvelintuoksun houkuttelemana ostaa pussillinen naposteltavaa, samalla kun lämpenevät kohmeiset sormetkin.
Tämän karpin sisältä paljastui vaniljatäyte. Paputäytekin menee, mutta nämä ovat vielä parempia.