Täällä Muualla

Laukulla parempi parisuhde

2 kommenttia

Meinasi mennä kahvit tänä aamuna väärään kurkkuun, kun lehdestä löytyi artikkeli korealaisten luksuslaukkumaniasta. Sinällään tuo ei ole mitään uutta, mutta artikkelissa eräs miespolo oli mennyt luovuttamaan toisen munuaisensa saadakseen tarpeeksi rahaa luksuslaukun ostoon, kun kahdestakaan työstä ei tullut riittävästi tienestejä. Laukku oli lahja tyttöystävälle, jonka kanssa tuli sitten kuitenkin ero, laukusta huolimatta.

Artikkelissa kerrottiin Minnesotan yliopiston tutkimuksesta, jonka mukaan kalliit laukut ovat naisten tapa viestiä toisille naisille. Siinä missä aikaisemmin naiset halusivat hienon laukun korostaakseen tyylikkyyttään, nyt pyritään ilmaisemaan miten sitoutunut mies on naiseensa, muut naiset älkööt enää vaivautuko. Koreassa luksuslaukkujen myynti näyttäisi vain kasvavan, vaikka taloudellinen tilanne ei muuten ole parhaimmillaan.

En oikein tiedä pitäisikö tässä olla huolestunut, kun oma laukku on kymmenen vuotta vanha, itse tuunattu kangaskassi, joka alkaa rispaantua reunoista eikä vetoketjukaan enää aina toimi. Tai sitten voin tyytyväisenä todeta, ettei oman parisuhteen pönkittämiseksi luksuslaukkuja tarvita. Eiköhän tuo yhteinen aika kuitenkin ole tärkeämpää.

Artikkeli Korean Times 14.11.2013. 

2013-11-14 11.25.30
Oma, maailmaa nähnyt laukkuni, jonne saa upotettua turhankin paljon tavaraa.

2 thoughts on “Laukulla parempi parisuhde

  1. Jep jep. Soulissa on kuulemma saatavilla myös mopolähetti luksuslaukkuvuokraa varten. Eli siis jos tulee yllättävä deitti tai meno tyttökavereiden kanssa drinkeille, niin ei muutakuin soitto luksuslaukkuvuokraamoon, ja mopolähetti kiikuttaa veskan kotiovelle tuota pikaa.
    Ihan tosissaan, mä en kyllä ymmärrä sitä korealaisnaisten laukkufetissiä. Mutta mulla onkin tuulitakki, ei sen kanssa oikein vuittonit sovi… 😀

    • No jopas! Vaikka ei kai tässä mopolähettien ihmemaassa taida montaa asiaa olla jota ei saisi kotiovelle toimitettuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s