Täällä Muualla

Äidinkieltä sadepäivien ratoksi

2 kommenttia

Ulkona sataa ja on harmaata. Ja on vielä se universaalilla tavalla kamala maanantaikin, vaikkei töissä käykään. Tähän hetkeen on sopinut mitä parhaiten suomalaisten aikakauslehtien ristikoiden ratkominen. Asia, jota en muista Suomessa harrastaneeni, mutta johon olen onnistuneesti koukuttunut parina viime päivänä. Kiittäminen tästä on vieraitamme, joiden jättämistä lehdistä bongasin ensin yhden ristikon ja aloin sitä hajamielisenä täyttää. Muutama tunti myöhemmin kaivoin esiin toisen ristikon, ja sitten taas toisen.

Nyt illan hämärtyessä sain viimeisenkin ristikon ratkottua (ainakin omasta mielestäni…), joten taitaa olla aika siirtyä seuraavan herkun puoleen, nimittäin suomalaiseen kirjallisuuteen. Kirjojakin vieraamme jättivät ja sain eilen puistopiknikiltä kotiinviemisiksi vielä ison kasan lisää. Nyt vaikeinta on päättää, mistä kirjasta luku-urakan aloittaisi.

Kiitos vieraiden ja puistokirjaston, sadepäiväkin hujahtaa ohi kuin siivillä!

2014-10-20 16.17.12

 

2 thoughts on “Äidinkieltä sadepäivien ratoksi

  1. Mä oon täällä jonossa sitten kirjoja lainaamassa (näytti hyvältä tuo valikoima!). Saat vaihtarina multa sit saman verran takaisin 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s