Täällä Muualla

Laukkua pakatessa

6 kommenttia

Jeee, taas reissuun! Sami on ollut työmatkalla Kaliforniassa ja minäkin lennän sinne huomenna melkein pariksi viikoksi. Kuvittelin, että siellä olisi lämmin, mutta tarkempi säätietojen tarkastelu kertoikin, ettei San Franciscossa ole varsinaisesti kuuma. Tai nykymittapuuni mukaan edes kovin lämmin. No, se ei ole ongelma, vaan se, mitä ihmettä pakata mukaan?! Niinkin paljon kun tässä on tullut matkustettua, en vieläkään voi sanoa pitäväni pakkaamisesta. Tai pidän siinä mielessä, että matkalle lähtöä edeltää aina pieni jännitys ja on ihanaa suunnitella mitä ottaisi mukaan. Mutta se vaihe, kun pitää oikeasti päättää, mitä siitä valtavasta vaateröykkiöstä laukkuun valikoituu… Siitä en pidä yhtään.

Tällä kertaa päätin lähteä pelkillä käsimatkatavaroilla. Mukaan pitäisi mahduttaa retkeilyvarusteet (hyvät kengät, housut ja sateenpitävä takki) sekä kaupunkikelpoista vaatetusta, kamera, laturi, kosmetiikkaa minipurkeissa ja vielä paljon viihdykettä lentomatkan ajaksi. Matka kestää 11-12 tuntia, eikä kyseisessä lentokonemallissa ole omia näyttöjä elokuvien katselua varten.

Yleensäkään en saa mitään aikaiseksi ennen kuin viime tipassa, eikä pakkaaminen ole poikkeus. Joskus viimeiset vaatteet löytävät tiensä laukkuun vasta hetki ennen lähtöä. Nyt olen hämmentävän ajoissa pakkaamiseni kanssa, eikä aamullakaan tarvitse olla kukonlaulun aikaan liikenteessä. Ehkä ensi yönä tulee jopa nukuttua jokunen tunti.

Mutta, palailen matkatunnelmiin reissun päältä. Nyt menen päättämään otanko mukaan siniset vai mustat farkut.

2014-06-25 21.25.01

6 thoughts on “Laukkua pakatessa

 1. Ota molemmat, hyvää matkaa 🙂

  • Kiitos! Ei mahdu kaikki mitä haluaisi 🙂 Mutta nyt on laukku pakattu ja nukuinkin kunnon yöunet ennen lähtöä.

 2. Antoisaa, toivottavasti myös sopivan lämmintä matkaa!

  • Kiitos! Luulen että Korean jo melko tukalan lämpötilan jälkeen kaikki viileämpi tuntuu vain ihanalta 🙂

 3. Ou jee, mahtavaa reissua! Ja vau, pari viikkoa käsimatkatavaroilla (kohteessa, jossa pelkillä bikineillä ei pärjää :D)!!
  Mun mielestä se pakkaaminen on aina ihan jees, mutta yli kaiken inhoan sitä laukun purkamista. Ja mun luonteellahan se pitää tehdä _välittömästi_ kun astuu kotikynnyksen yli, siis tyyliin ennenkuin on ehtinyt kenkiä riisua. Olkoot kuinka pitkä lento takana tahansa. Heti! 😀

  • Kiitti! Juu, laukun purkaminen on inhaa hommaa. Ja tietysti se pitää purkaa heti kun takaisin kotiin pääsee 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s