Täällä Muualla

Gangneungissa oluella

2 kommenttia

Viikonlopuksi suuntasimme taas tien päälle, tällä kertaa jo ennestään tuttuihin maisemiin Gangneungiin. Siellä järjestettiin ensimmäinen Ganwon Sample Beer Festival, joka kokosi yhteen alueen olutharrastajien aikaansaannoksia. Jalalla Koreasti -blogin Terhi miehineen kutsui meidät mukaan, eikä meitä kahta kertaa tarvinnut houkutella. Tunnelma oli rento ja koko festivaali hyvin pienimuotoinen, joten tuntui kuin olisi viettänyt lauantaipäivää isolla kaveriporukalla puistossa. Maistelimme oluita, mutustimme ihanaa kotona leivottua leipää ja kuuntelimme paikallisten bändien musisointia. Ihan täydellinen päivä auringonpaisteineen kaikkineen.

Parhaaksi reilusta kahdestakymmenestä oluesta äänestettiin itsellekin hyvin maistunut Cherry Blossom English Bitter. Moni oli päätynyt tuomaan Indian Pale Alea, mutta Terhin miehen vehnäolut sopi mielestäni paremmin kuin hyvin lämpimään kesäpäivään.

Terhillä on blogissaan paljon enemmän kuvia ja tunnelmia, kannattaa käydä sielläkin kurkkaamassa. Kiitos kutsusta ja seurasta!

2014-05-17 14.47.34
So Zac’s Cafe, joka isännöi tapahtumaa yksivuotispäivänsä kunniaksi.
2014-05-17 14.48.14
Pääsymaksua vastaan sai maistella oluita niin paljon kuin halusi. Kotiinviemisiksi jäivät lasit ja vielä lahjaksi saadut mukitkin. 
2014-05-17 16.47.13 2014-05-17 16.48.16

 

2 thoughts on “Gangneungissa oluella

  1. Kiitos kiitos siihenkin suuntaan. Ja hah, että muka ”kotiinviemisiksi” jäi lasit…mutta älkää huoliko, kuriiri on jo matkalla 😉

    • En minä erikseen maininnut kenen kotiin ;D Voidaan niitä tässä roudailla ”tuliaisina” edes taas 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s