Täällä Muualla

And action!

Jätä kommentti

Odottelimme kaikessa rauhassa bussia Souliin, kun yhtäkkiä eteemme ajoi perin mielenkiintoinen yhdistelmä. Hinausauto veti perässään lavalla olevaa taksia, jonka sisällä istui kaksi näyttelijää. Lavalla taksin ympärillä hääri lauma kuvaajia, valomies ja avustajia. Kaiken kruunasi liikennettä ohjaavan kaverin villi valomiekan viuhutus, josta en olisi tiennyt pitääkö pysähtyä vai ajaa ohi.

Olen ennenkin törmännyt Dongtanissa kuvausryhmään, kahdesti. Luulen, että alueemme on niin rauhallinen, että täällä on helpompi kontrolloida kuvaustilanteita. Oman taloyhtiömme pihapiiriä (tosin tien toisella puolella olevaa aluetta, ei juuri tätä meidän omaa pihaa) tiedän varmuudella käytetyksi draamasarjan kuvauspaikkana. Varmuudella siksi, että olin itse töllistelemässä kuvauksia.

Parisen viikkoa sitten Soulissa kuvattiin Avengers-leffan jatko-osaa. Meidänkin piti mennä paikan päälle ihmettelemään, mutta totesimme sitten, että Captain American näkee luultavasti vähemmällä vaivalla maksamalla elokuvalipun teattereissa nyt pyörivään Winter Soldieriin.

2014-04-19 11.39.05

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s