Täällä Muualla

Jouluista tunnelmaa

2 kommenttia

Viime joulun vietimme hotellissa, eikä kotia pahemmin koristeltu. Pipareita leivoin naapurille viemisiksi ja askartelin joulukortit Suomeen. Tänä jouluna meille tulee vieraita ja tuntuu mielekkäämmältä tehdä kodistakin vähän jouluisampi. Pipareita tein tänäkin vuonna, tosin eri reseptillä kuin viimeksi. Tummaa siirappia en ole löytänyt, joten sekoitin fariinisokeria ja vaahterasiirappia keskenään ja mielestäni ratkaisu toimi melko hyvin. Muottina käytin juomalasia, Muumipeikko ja Nuuskamuikkunen kun halusivat tulla uunista ulos epämääräisen näköisinä, joten hylkäsin ne ensimmäisen pellillisen jälkeen.

2013-12-19 13.19.01 2013-12-19 21.59.11

Joulukuusta meillä ei ole, mutta lähinnä sitä on muovinen kuusikranssi, jonka löysin Gangnam Express Bus terminaalin alla olevasta Go To-ostoskeskuksesta. Joulukoristetta sieltä löytyi joka lähtöön ja nuo muoviset kukat ja kranssitkin olivat minusta yllättävän aidon näköisiä, joskin sitten melko hintavia.

2013-12-19 21.58.33

Kesällä rakennettu vesiviljelmä alkoi olla surkeassa kunnossa, joten tyhjensimme astian ja tein kuivan hiekan päälle kynttilöistä ja pienestä muovipeurasta asetelman. Tai no, asetelma on ehkä turhan hieno sana kuvaamaan kahta kynttilää, kasaa hiekkaa ja muovista lelueläintä. Mutta pimeällä kynttilöiden palaessa se näyttää parvekkeella ihan kivalta.

2013-12-19 13.04.27

Metrossakin hymyilin törmätessäni käytävällä joulukonserttiin. Pienistä asioista tuo näyttää joulumieli tänä vuonna täällä Koreassa kasaantuvan. Ja pienistä puroista tunnetusti kasvaa iso virta, joten kaivoin vielä lompakostani annettavaa pelastusarmeijan joulukeräyspataan. Kerääjän kilkattava kello ei siitä hiljentynyt, mutta itselle tuli parempi olo.

2013-12-14 11.55.15

2 thoughts on “Jouluista tunnelmaa

  1. Ihanaa, että olette viritelleet joulutunnelmaa. Ja kivaa, että saatte vieraita – pitäkää hauskaa! Meidän kortti lähti niin viime tingassa, että lieneekö ehtiä perille tämän vuoden puolella. Siitä huolimatta, olet ajatuksissani ja lähetän lämpöisen joulurutistuksen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s