Täällä Muualla

Maanantai ja viikonlopun muistelot

Jätä kommentti

Taitaa maanantai olla kovin universaali olotila. Viikonlopun juhlimisen ja kulttuuririentojen jälkeen tänään sai herätä harmaaseen ja vesisateiseen aamuun, eikä oma olotilakaan ollut huikea. Raahauduin kuitenkin salille, sillä yleensä sieltä palatessa olo on virkeämpi. Niin nytkin. Tosin tänään taisin näyttää tavallista heikommalta, sillä hakiessani tankoa rinnallevetoja varten sain kuulla, että tanko on minulle liian painava. ”It is too heavy!!” huudahti tangon päällä vaatteitaan jemmannut rouva ja jäi sitten kauhuissaan seuraamaan miten kiikutin tangon keskilattialle harjoitusta varten.

Perjantain itsenäisyyspäiväjuhlasta onnistuimme myöhästymään reilusti, kun taksikuskillamme ei ollut navigaattorista huolimatta mitään käsitystä miten suurlähettilään luokse mennään. Lopulta pääsimme moninaisten näköalareittien kautta perille, kun Sami neuvoi takapenkiltä google mapsin avulla mistä seuraavaksi käännytään. Ehdimme parahiksi nappaamaan muutaman cocktail-palan ennen suurlähettilään juhlapuhetta, minkä jälkeen siirryimme kohti varsinaista noutopöytää, mistä kasasimme lautasillemme rosollia, laatikoita, karjalanpaistia ja ruisleipää. Kuvia minulla ei ole tilaisuudesta yhtään, sillä pitelin koko illan toisessa kädessäni laukkua, toisessa joko viinilasia tai ruokalautasta, eikä kamera siihen yhtälöön enää sopinut.

Tuntui suorastaan häkellyttävältä nähdä niin monta suomalaista saman katon alla yhtäaikaa. Kuten kirjoitin aikaisemminkin, ei meitä täällä kovin montaa asu ja olemme tutustuneet vain muutamiin muihin ulkosuomalaisiin. Mutta illan aikana tuli sitten tätäkin epäkohtaa korjattua ja onnistuimmepa törmäämään suomalaiseen myös jatkoilla Itaewonissa, kun vieruspöydässä työporukalla iltaa viettämässä ollut nainen oli aikansa heristänyt korviaan ja tuli sitten esittäytymään todettuaan meidät suomalaisiksi.

Sunnuntaina suuntasimme Mamma Mia! musikaaliin. En ole musikaaliversiota aikaisemmin nähnyt, mutta kyllä oikean orkesterin soittamana ja näyttelijöiden lavalla laulamana Abban kappaleet heräsivät aivan uudella tavalla eloon. Erityisesti Donnaa esittäneen Sara Poyzerin laulua oli ilo kuunnella. Huomasin moneen otteeseen esityksen aikana hyräileväni mukana ja lopulta esityksen päätteeksi kaikki saivat laulaa, ihan luvan kanssa.

2013-12-08 15.17.26

Tuleva viikko tuo tullessaan yhdet pikkujoulut, Nordic Passion- näyttelyssä vierailun sekä sisustusmessut Seoulin Coexissa. Ei tässä pahemmin ehdi potea nuutuneisuutta ja hyvä niin! 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s