Täällä Muualla

Potkua pataan

Jätä kommentti

Sami on keväästä asti vaalinut parvekkeellamme paria chilintainta ja nyt syksyn tullen vaivannäkö palkittiin neljällä komealla chilipalolla. Upotin näistä kaksi Kauhaa ja Rakkautta-blogista löytämäni ohjeen mukaan valmistettuun kanaruokaan.

Kyseessä on filippiiniläinen adobo-kana, jonka kastikkeesta tulee jumalainen. En ole koskaan aikaisemmin saanut kastikkeeseen samalla tavalla makua, kuin tällä ohjeella. Joko syynä oli ohjeen mukainen puoli desiä tummaa ruokosokeria tai sitten itsekasvatetut chilit. Kallistun jälkimmäisen kannalle.

P1050725

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s