Täällä Muualla

Maailman suurin tavaratalo

Jätä kommentti

Yksi Busanin houkutuksista on maailman suurin tavaratalo (Shinsegae Centum City Department Store), missä meidänkin sitten piti vielä sunnuntaina päästä käymään. Ihan vain voidaksemme sanoa, että käyty on. Ei se sen kummempi ollut, samanlainen kuin muutkin Korean tavaratalot ja aika pian teki mieli pois. Ihmisiä riitti tungokseksi asti.

P1050060 P1050062
Näin komeasti Shinsegae toivottaa metrolla tavaratalolle tulleet asiakkaat tervetulleeksi. Yleensä kaikkiin isompiin tavarataloihin pääsee suoraan metroasemalta, mikä on oikeasti ihan kätevää. 
P1050064
Heti Shinsegaen vieressä oli Lotte Department store, joka ei varmasti kovin paljon koossa sisarelleen häviä. Korealaiset rakastavat shoppailua. 

Mielestäni hienointa koko paikassa oli katolle rakennettu dinosaurusaiheinen teemapuisto, jonne oli ilmainen pääsy sekä houkutuksena dinosauruksia, jäätelökoju, merirosvolaiva, karuselli ja hyvät näköalat kaupungin ylle. Oiva keino saada lapsiperheet (ja meidät lapsenmieliset) asioimaan tavaratalossa yhä uudelleen.

P1050046
Dinot oli tehty taiten.
P1050047
Tuo Rex oli aivan huikean ihana!
P1050048
Hyvin päättäväisen näköinen härkä. 
P1050050
En oikein tiedä, mikä kastetilaisuus tässä oli menossa. Kuvaan tuli kuitenkin samalla vähän tuota ympäröivää maisemaa, tavaratalon katolla siis ollaan.
P1050053
Melts. Pieniä ylimakeita jäätelörakeita, ihan OK. Mutta ottaisin silti mieluummin ison pallon Vanhanajan Vaniljaa, aitoon vohveliin, kiitos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s