Täällä Muualla

Kissakahvila

4 kommenttia

Gangneungissa kahvittelimme kissakahvilassa. Olen monesti vastaavia nähnyt Soulissakin, mutta vielä kertaakaan en ollut sisälle asti poikennut. Olisi kannattanut, sillä ainakin tässä kahvilassa oli ihana tunnelma ja kauniita kissoja. Olivat vielä kissamaisesti niin omanarvon tuntoisia, etteivät pahemmin tyrkyttäneet itseään siliteltäväksi, syliin tulosta puhumattakaan. Mutta pidin juuri tuosta kissojen vapaudesta liikkua kahvilan tiloissa, miten ne itse halusivat.

Kahvilaan mennessä omat kengät riisutaan ja jalkaan sujautetaan sisätossut. Lisäksi kädet desinfioidaan. Sitten vain konttaamaan lattialla, näpsimään valokuvia ja tuntemaan itsensä nöyryytetyksi, kun kissat vaivattomasti väistävät kameran linssin. Kasveja on paljon helpompi kuvata… Joitakin otoksia sentään tallentui niin, että kissakin on kuvassa mukana. Kahvi tarjoiltiin lasipurkista, jossa oli metallikansi ja kannessa pieni reikä pillille. Nerokas idea kissankarvoja vastaan ja kaunis katsella. Seinät olivat yhtä suurta kiipeilytelinettä ja kissoilla omat pesät, joihin vetäytyä, kun ihmisseura ei kiinnosta.

Taidan tietää minne seuraavien vieraidemme kanssa Soulissa suuntaamme. Ja Soulista löytyy sellainenkin paikka, kuin lammaskahvila Thanks Nature Cafe, jossa kahvin ohessa voi rapsutella lampaita. Kesät lampaat viettävät laitumella ja palaavat taas syksyn tullen kahvilaan, joten kahvi ja muut tarjottavat ovat todella herkullisia, että asiakkaat tulisivat kahvilaan lampaiden kesälomallakin. Kokeiluun siis tämäkin.

P1040773 P1040777 P1040792 P1040794 P1040804 P1040818

P1040787 P1040798 P1040805 P1040808

4 thoughts on “Kissakahvila

  1. Hei. Tämä kahvila on Liisalle omiaan ( seitsemästaivas ).

    • Näin tosiaan itsekin ajattelin 🙂 Tosi ihana idea ja haluan tuon lammaskahvilankin käydä pian testaamassa.

  2. Siellä taitaa todellakin olla niin paljon porukkaa, että kaikenlaisille liikeideoille on tilaa. Mieleen tuli myös, että onko siellä sit niin, etteivät kaupunkilaiset voi helposti pitää lemmikkejä, niin niitä halutaan tulla katsomaan kahvilaan? Olisin itse kyllä kissakahvilan vakioasiakas, eikä lammaskahvilakaan hassummalta kuulosta, jos tilaa on lampaille kulkea.

    • Ihmisiä kyllä tuntuu riittävän, kahviloihin ja ravintoloihin. En ole missään ikinä nähnyt näin paljon kahviloita kuin täällä ja koko ajan niitä avataan lisää.
      Lemmikkejä ihmisillä kyllä on, ainakin täällä lähiöympäristössä. Kissoja, koiria ja kaneja ainakin on näkynyt, mutta ei lemmikkejä ihan niin paljon ole kuin Suomessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s