Täällä Muualla

Jalkahieronnassa

Jätä kommentti

Tässä meidän omilta kulmilta löytyy kiinalainen jalkahierontapaikka The Foot Shop. Ollaan siellä pari kertaa käyty, ensin jalkahieronnassa ja toisella kerralla hartiahieronnassa. Molempien kertojen jälkeen olen ollut ihan tokkurassa ja nukkunut seuraavan yön unia näkemättä ja pyörimättä. Itse hieronta ei ole mitään kevyttä ja rentouttavaa sivelyä, vaan melko kivuliastakin. Hiki nousee iholle ja kyynel koittaa löytää tietään ulos silmäkulmasta, mutta mitä tarmokkaammin kipeitä kohtia käsitellään, sitä raukeammalta olo jälkeenpäin tuntuu.

Täällä hierojalle mennessä vaihdetaan ensin paikan tarjoamat shortsit ja t-paita päälle pukuhuoneessa ja siirrytään sitten jalkakylpyyn. Kun jalat on kylvetetty seuraa se kivulias osuus, varsinainen hieronta. Itselläni jalkapohjat ovat aina kipeät ja jalkahieronta sattuu hierojasta tai maasta riippumatta. Täälläkin voi sanoa, jos joku paikka tuntuu tosi kipeältä, käsittelevät sitä sitten vähän kevyemmin aluksi.

Hartiahieronta oli mielenkiintoinen kokemus. Istuimme ensin jalkakylvyssä ja siitä meidät ohjattiin lämmitetyille hoitopöydille mahalleen makaamaan. Otimme vaatteiden päältä tehtävän hieronnan, jossa lihaksia painellaan ja venytetään vähän samoin kuin shiatsussa. Hieronta käsitti hartioiden, selän, lantion ja jalkojen takaosan käsittelyn. Lopuksi lantiota ja jalkoja venytettiin sen verran akrobaattisilla liikkeillä, että hetken pelkäsin jonkun nivelen menevän sijoiltaan. Kipua ei ollut, vain ihana venytyksen tunne. Hieronnan jälkeen olo oli rento ja notkea.

2013-02-16 16.13.41

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s