Täällä Muualla

Kauneus veitsenterällä

2 kommenttia

Etelä-Koreassa ulkonäöllä tuntuu olevan suuri merkitys. Se miltä näytät, määrittelee sinut työelämässä, vapaa-ajalla ja parisuhteessa. Valtavat ulkonäköpaineet heijastuvat kauneusklinikoiden määrään ja kauneusleikkausten mainostamiseen. Lehdet ja metroasemat ovat täynnä ennen-jälkeen kuvia, joissa ensin mökötetään ilman meikkiä ja jälkeen hymyillään meikattuna. Suurin osa muutoksista näyttää omaan silmään epäluonnolliselta, varsinkin kun silmiä on suurennettu valtaviksi ja kasvot muokattu V-muotoon. Ei voi kuin ihmetellä tätä leikkausten suosiota, sillä aasialaiset naiset ovat piirteiltään mielestäni erityisen kauniita.

Leikkausten lisäksi kulutetaan valtavia summia kosmetiikkaan. Ihon kuuluu olla vaalea, kuulas ja sileä. Hiusten kiiltävät ja tummat (mutta värjätty aavistuksen punertavaksi tai ruskeaksi). Hampaiden valkoiset ja hymyn virheetön. Viimeisin buumi on miesten kosmetiikkatuotteiden myynnin räjähdysmäinen kasvu, sillä ulkonäköpaineet eivät täällä kosketa vain naisia.

P1010592 P1010594 P1010595

2 thoughts on “Kauneus veitsenterällä

  1. Hei Taina ja Sami!
    Mielenkiintoista seurata hyviä raporttejanne…./;-) mulla ei ole sun emailia…laitatko? Hyvää joulua ja uutta vuotta…me lähdetään 26.12. Kuubaan. T. Matti M. Ja Eija

    • Kiitos 🙂 Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta sinnekin! Ja oikein hyvää lomareissua, toivottavasti on kelit kohdillaan ja mielenkiintoinen paikka.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s