Täällä Muualla

Ilta rouvien kesken

2 kommenttia

Samsung järjesti eilen avajaisseremonian uudelle SISS järjestölleen, jonka tarkoituksena on tarjota ulkomaalaisten työntekijöiden puolisoille ajanvietettä ja mahdollisuuksia tutustua toisiin ulkomaalaisiin. Hienoa, että Samsung on ottanut ensimmäisen askeleen tukeakseen myös työntekijöidensä puolisoiden viihtymistä Koreassa. Illan aikana tuli juteltua vain oman pöytäseurueen kanssa, mutta oli mielenkiintoista kuulla jo pidempään täällä asuneiden kokemuksista. Muihin tutustuminen varmasti helpottuu myöhemmin, kun voi osallistua itseä kiinnostavaan ohjelmaan samanhenkisten ihmisten kanssa.

Illan vaatevalinta (silitin kyllä villatakin…). Muut vieraat olivat pukeutuneet laidasta laitaan, eikä pukeutumista olisi tarvinnut etukäteen jännittää. Näin jonkun jalassa jopa lenkkarit.

Juhlapaikkana oli Suwonin Ramada Hotel, joka oli panostanut ruokatarjoilun lisäksi myös koristeluihin.

Tullessa saimme jokainen tarran, jonka liimasimme maailmankartalle oman kotimaan kohdalle. Suomi sai tyytyä vain yhteen tarraan. Tosin kuvanottohetkellä kaikki eivät vielä olleet laittaneet tarrojaan ja tilaisuuden jälkeen kartta olikin jo kiikutettu talteen.

Magneetin lailla vedin puoleeni median edustajia. Olisiko sitten ollut kamera, jota kannoin mukanani tai ehkä illan vaalein kuontalo. Nämä kaksi naista haastattelivat ja kuvasivat minua Samsungin blogiin. Jossain vaiheessa iltaa myös videokuvaaja kuvasi minua, kymmenen sentin päässä naamastani. Yritä siinä sitten luontevasti nauttia ohjelmasta.

Oma pöytäni oli heti lavan edessä. Odotin mielenkiinnolla muiden tuloa, mutta meitä olikin lopulta vain kolme: minä, ukrainalainen sekä kanadalainen.  

Lähtiessämme saimme jokainen pienen lahjakassin. Kotona avasin pakettia innoissani, mutta aloin jo epäillä löytyykö kaiken pakkaamisen alta edes mitään.

Lopulta kaikkien kerrosten alta paljastui kaunis korurasia, joka pääsi heti käyttöön.

2 thoughts on “Ilta rouvien kesken

  1. Tarjottavat ruoat olivat kauniisti aseteltu, toivottavasti myös maistuivat 🙂 Lahjapaketin avaaminen varmaan oli erikoinen kokemus?

    Terveisiä Maltalta. Palasimme viikonlomalta tiistaina.

    Samille terkkuja.

    • Ruokapuoli oli kyllä oikein maistuvaa läpi illan. Syömiseen vain oli varattu turhan lyhyt aika, kun tarjolla oli usean ruokalajin menu. Lahjan avaamiseen meni hetki, mutta olihan se mielenkiintoista ja itsekin tykkään aina pakata lahjat nätisti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s