Täällä Muualla

Heyri Art Village, keramiikkapajassa

Jätä kommentti

Eilen kotimatkalla DMZ:lta poikkesimme Heyri Art Villagessa. Se on taiteilijoiden ja arkkitehtien yhdessä suunnittelema kylä, jonka keskiössä on kauppoja, teattereita, kahviloita ja museoita. Aikas mielenkiintoinen paikka. Ryhmälle oli varattu keramiikkapajasta oma workshop ja sen jälkeen sai tutustua Korean kaupunkihistoriasta kertovaan museoon. Olin yhtä innoissani kuin ryhmän lapset, mutta muut aikuiset alkoivat olla DMZ kierroksen ja lounaan jälkeen aika valmista kauraa ja sanat taide ja museo samassa lauseessa eivät suoranaisesti aiheuttaneet riemunkiljahduksia.

Keramiikkapajan workshopissa pääsimme maalaamaan savimukit keramiikkaväreillä, lapsille oli lisäksi tarjolla saviastian tekoa dreijalla. Mukit poltetaan, lasitetaan ja toimitetaan meille myöhemmin; oiva lisä Teema-mukiemme joukkoon. Tuntui että tässä vaiheessa nuutuneimmatkin aikuiset vähän heräsivät – kyllä käsillä tekeminen vaan on hyväksi! Itse olin niin innoissani, että muki oli maalattu parissa minuutissa ja olisin voinut tehdä vielä tusinan lisää.

Aluksi pari kuvaa lounaspaikasta, jonka alakertaan oli rakennettu perinteinen miljöö. Siitä sitten ajoimme Heyri Art Villageen taitelemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s